De Stemcaravaan

Samen met 5 studiegenoten en afgestudeerden van de opleiding tot stembevrijder is 'de Stemcaravaan' ontstaan vanuit de diep gevoelde wens om stembevrijding op een luchtige en speelse manier naar buiten te brengen, en mensen kennis te laten maken met een andere vorm van zingen en te genieten van bijvoorbeeld een zingbad, een lied voor je ziel of een zelfgemaakte mantra...

Op 10 april 2016 stonden we voor het eerst met De Stemcaravaan op de Geluksroute 050 in Groningen. We waren overrompeld door de positieve reacties en wisten meteen: de stemcaravaan heeft bestaansrecht en voegt werkelijk iets toe in een wereld die zo gericht is op 'het hoofd' en prestaties, mensen kwamen compleet verwonderd, ontspannen en enthousiast uit de campers.

Dit concept zijn we nu aan het uitbreiden en doen ondertussen steeds meer ervaring en plezier op.

We staan op lokale festivals, of zijn onderdeel van dorpsfeesten en fairs, en we willen ons ook gaan richten op bedrijven en zorginstellingen.

Voor meer informatie check onze website, en ook de agenda! Voor je het weet staan we bij jou in de buurt! Als je (mede) oragnisator bent van evenementen / feesten of je wilt ons boeken vanuit je bedrijf, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Stem caravaan - website